Tietoa minusta


Olen vuosien varrella työskennellyt erilaisissa ympäristöissä suurista kansainvälisistä organisaatioista yrittäjävetoisiin startupeihin. .

Kutsun itseäni toisinaan markkinoinnin generalistiksi, sillä tunnen ja taidan markkinoinnin kentän laidasta laitaan. Juuri siksi olen parhaimmillani markkinoinnin suunnittelu- ja johtotehtävissä. Varsinaiseen operointiin ja optimointiin käytän mielelläni apuna erikoistuneempia syväosaajia tai toimistokumppaneita. Verkkokauppataustani on kuitenkin mainitsemisen arvoinen ja pyöritän tälläkin hetkellä omaa Happy in Finland villasukkaverkkokauppaani. 
Koulutukseltani olen Kauppatieteiden maisteri (KTM)

Kaikki lähtee markkinoinnin tavoitteista ja niiden mittaamisesta

Toiveestasi riippuen voin yhtä lailla olla näkymätön taustatukesi kuin ottaa osaa johtoryhmätyöskentelyyn. Voin myös operoida itsenäisesti yrityksesi markkinointia osaksi tiimiänne tai tarvittaessa voit tilata minulta yksittäisen työstön tai projektin. Kaikkien yritysten tilanne on erilainen ja tarpeet yksilöllisiä, joten en ole lähtenyt puristamaan palveluitani tiettyyn muottiin. Ota yhteyttä, jutellaan ja mietitään jos minusta voisi olla apua sinun yrityksellesi.

Koska rakastan kasvua ja saan kicksejä sen mittaamisesta, missä tahansa roolissa työskentelenkin, niin haluan aina keskustella ensin tavoitteista. Mitkä ovat markkinoinnin tavoiteet ja miten niitä tullaan mittaamaan. 

Tavoitteet asetetaan yhdessä realistisiksi ja riittävän haasteellisiksi. Minun tehtäväni on tuoda yrityksellesi kasvua markkinoinnin avulla. 

Minusta sanottua


"Pahuksen upea markkinointisuunnittelija, pitää langat käsissä, budjetit kurissa ja tulokset korkeina."

Mikko Kalliola, Aava & Bang Oy, Luova johtaja


"Hale's professional background and openness to new ideas have made working with her very enjoyable and productive. She is a straight shooter, always willing to communicate openly and finding the best possible solutions together. Hale's admirable mindset to face every challenge as a learning opportunity is also worth mentioning. "


Toni Ruuska, Hygga Oy, Head of software development


"I had a privilege to work with Hale on a project that was all new approach, concept and way of organising the way of working. Creating new is never easy, because something always comes up. It requires dedication, determination and capacity to adapt. Hale has all these qualities! Hale takes action and responsibility, actively finds a way that works and gets things done. I am happy to recommend her!! "

Toni Keskinen, Yrittäjä
Markkinointi palveluna Hale Okkonen
Markkinointi palveluna Hale Okkonen