Villasukat
Villasukat

Happy in Finland - Vastuulliset villasukat

Kun maailma muuttui 2020 koronakeväällä, työskentelin vielä Posti Groupin markkinointijohtajana reissaten Muuramen ja Helsingin väliä viikottain. Kun reissaaminen loppui ja sain viettää enemmän aikaa perheeni parissa, ymmärsin että haluan tehdä elämälläni muutakin kuin istua junassa ja viettää iltani yksin hotelleissa, vaikka työstäni pidinkin.. 

Irtisanouduin työstäni vielä tietämättä vielä mikä on seuraava etappini. Päätös oli huojentava ja kevätauringon kutkutellessa nenänpäätäni ja hipsutellessani kotona villasukkasillani fiilistelin kaikkea sitä mitä meillä täällä Suomessa on. Ihan kaikkialla tällaista päätöstä ei voisi tehdä. Mietin myös, että jos kysyt keneltä tahansa suomalaiselta että mikä on hänen "happy place" niin melkein kaikki kertovat tarinan johon tavalla tai toisella liittyvät villasukat. Ja Suomi on maailman onnellisin kansa. Joten minun tulkintani on, että näillä kahdella asialla on oltava jotain tekemistä keskenään.

Suomalaista onnellisuutta maailmalle

Siitä se ajatus sitten lähti. Halusin ryhtyä viemään suomalaista onnellisuutta villasukkien muodossa maailmalle, ja toisaalta nostamaan suomalaisen käsityön arvostusta sillä turuilla ja toreilla myydään villasukkia ihan polkuhintaan. Päätös oli vahvan, verkkokauppa- ja digimarkkinointitaustani ansiosta helppo tehdä ja löyisinkin hyvin pian rinnalleni upean parinkymmenen naisen verkoston, joilla pysyy puikot paremmin kädessä kuin itselläni. Näin syntyi Happy in Finland villasukkakauppa. 

Vastuullisuus

Vastuullisuus on itselleni tärkeä arvo ja sitä noudatan myös kaikessa toiminnassamme. Villasukat tehdään neulojien kotona, eikä erillisiä tuotantolaitoksia ole. Käytämme suomalaisen perheyrityksen, Novitan lankoja jotka kehrätään Suomessa. Lankojen raaka-aineena puolestaan käytetään vain villaa, joka tulee EU:n alueelta sertifioiduilta lammastiloilta, joissa eläinten hvyinvointi on varmistettu. Kuljetuksissa käytämme ensisijaisesti Postin palveluita, jotka niin ikään ovat kaikki hiilineutraaleita.

Tervetuloa tutustumaan Happy in Finland villasukkaverkkokauppaani!